Kvalitetssäkrade

ISO 13485

Vi är certifierade enligt ISO 13485 vilket innebär att vi har ett ledningssystem för kvalitet på plats som ger extra trygghet till alla som jobbar med oss.

Fött ur nyfikenhet och behov

JB Nordic startades av Jonas Brontén, som är entreprenör och teknikfantast (på bilden) och insåg behovet av effektiv digital dental CAD/CAM i Sverige. Jonas har har en bakgrund från ett tandtekniskt labb och såg där alla problem som fanns vid hantering och inköp av CAD/CAM-utrustning. Då Jonas även jobbat med företagsutveckling ville han starta ett företag där allt inom CAD/CAM blev enkelt och kunskapen var stor. Från starten hette vi Dental Technology, men nu heter vi JB Nordic eftersom vi även erbjuder produkter inom fler branscher än dentalbranschen.

Växer med kunderna

De höga kraven på produkter inom dentalbranschen gör att våra maskiner, material och lösningar passar bra även för många andra ändamål. Våra kunder finns i många olika branscher och använder våra lösningar till att ta fram allt från avancerade prototyper till skräddarsydda öronsnäckor.

Vi på JB Nordic är specialister på Dental CAD/CAM och nördar gärna ner oss i detaljer och specifikationer.

Vi på JB Nordic är specialister på Dental CAD/CAM och nördar gärna ner oss i detaljer och specifikationer.

Vi fokuserar på lösningar för tandläkare och tandtekniker. Men de höga krav som ställs på produkter inom dentalbranschen gör att våra maskiner, material och lösningar fungerar utmärkt även för andra ändamål.

Vi vet att du har ont om tid

Vi ger dig noga utvalda lösningar och material som vi vet fungerar och har svensk support som nås omedelbart.

Vi tar fram de bästa lösningarna

Vi bevakar ständigt marknaden och väljer ut de bästa produkterna och lösningarna.

Vi vet att det bara måste funka

Vi ger dig dedikerad support, noga utvalda produkter och genomtänkta helhetslösningar.